[Zakopane] Dworzec PKS

Dyskusje na temat oświetlenia pętli, zajezdni tramwajowych i trolejbusowych, dworców i zajezdni MPK i PKS.

Re: [Zakopane] Dworzec PKS

Postprzez famabud » 24 lutego 2011, 13:42

zawistak napisał(a):Witam,
mateusz napisał(a):A jaki ta OURW z pierwszego zdjęcia ma lśniący klosz

Co jest rzadkością :lol:
Pozdrawiam

OURW akurat trzymały szczelność. ;)
Avatar użytkownika
famabud
 
Posty: 8445
Zdjęcia: 1074
Dołączył(a): 3 listopada 2009, 17:25
Lokalizacja: Lublin

Re: [Zakopane] Dworzec PKS

Postprzez zawistak » 3 marca 2011, 19:17

Witam,
famabud napisał(a):
zawistak napisał(a):Witam,
mateusz napisał(a):A jaki ta OURW z pierwszego zdjęcia ma lśniący klosz

Co jest rzadkością
Pozdrawiam

OURW akurat trzymały szczelność.

Które oprawy z kloszem nie trzymały szczelności( bo pamiętam że takie były)? OUR?
Pozdrawiam.
Avatar użytkownika
zawistak
 
Posty: 490
Zdjęcia: 797
Dołączył(a): 25 grudnia 2010, 13:29
Lokalizacja: Warszawa

Re: [Zakopane] Dworzec PKS

Postprzez famabud » 5 marca 2011, 11:20

To były i są OUR125 ;)
Avatar użytkownika
famabud
 
Posty: 8445
Zdjęcia: 1074
Dołączył(a): 3 listopada 2009, 17:25
Lokalizacja: Lublin

Re: [Zakopane] Dworzec PKS

Postprzez zawistak » 5 marca 2011, 12:13

Witam,
famabud napisał(a):To były i są OUR125

Dzięki za odpowiedź, akurat dowiedziałem się, że jeszcze OUS 250 nie za dobrze trzymała szczelność( ostatnio zdobyłem tą oprawę no i widziałem, że ma zasyfiony klosz).
Pozdrawiam
Avatar użytkownika
zawistak
 
Posty: 490
Zdjęcia: 797
Dołączył(a): 25 grudnia 2010, 13:29
Lokalizacja: Warszawa

Re: [Zakopane] Dworzec PKS

Postprzez famabud » 6 marca 2011, 10:39

To musi być stara Strada z niemalowaną komorą lampy. One mają niestety kiepską szczelność. Czy ona ma osprzęt na klapce od komory osprzętu, czy jest przymocowany do korpusu oprawy. To by wiele wyjaśniało. Nowsze OUSy mają poprawione IP. ;)
Avatar użytkownika
famabud
 
Posty: 8445
Zdjęcia: 1074
Dołączył(a): 3 listopada 2009, 17:25
Lokalizacja: Lublin

Re: [Zakopane] Dworzec PKS

Postprzez zawistak » 6 marca 2011, 21:53

Witam,
Akurat ma osprzęt przemocowany do klapki od komory osprzętu. Klosz był brudny i na zewnątrz i wewnątrz, ale jest umyty no igit. Robimy tu chyba mały off-top...
Pozdrawiam
Avatar użytkownika
zawistak
 
Posty: 490
Zdjęcia: 797
Dołączył(a): 25 grudnia 2010, 13:29
Lokalizacja: Warszawa

Poprzednia strona

Powrót do Oświetlenie obiektów infrastruktury transportu publicznego

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość