qba napisał(a):Mogły tam wisieć OŻk. Były juz produkowane przed wojną, albo niemieckie oprawy do nich podobne. Te słupy bardzo prawdopodobne, że pochodzą sprzed wojny.
Whites86 napisał(a):mateusz napisał(a):Kończąc już ten off-topic to tos ię raczej nigdy niestety nie stanie..........Po prostu te klasyczne oprawy typu łyżka ,trumienka nie miaóły w sobie nic szczególnego ,żadnych zdobień itp. Co innego latarnie przedwojenne i produkowane dzisiaj stylizowane. Jedyna szansa w ORZ1 ,OBS itp.
OBs raczej nie jest dobrym przykladem jest duzo młodszy od ORZ 1 pozatym to tylko zwykła micha na żarówki...
neon44 napisał(a)::ote zdjęcia wymiatają
świecącę Albany to jest coś nawet z sodą
cieszyn napisał(a):chciałem, żebyście oglądając te foty poczuli taką senną atmosferę letniego, spokojnego wieczora, gdy powietrze takie jest spokojne, czuć zapach kawy, no, jest tak extra wakacyjnie.
Neon, bardzo poprawne masz marzenia!!!neon44 napisał(a):cieszyn napisał(a):chciałem, żebyście oglądając te foty poczuli taką senną atmosferę letniego, spokojnego wieczora, gdy powietrze takie jest spokojne, czuć zapach kawy, no, jest tak extra wakacyjnie.
Ja już chce wakacji, wakacyjnego zlotu forumowiczów, zimnego piwka z whitesem86 i td![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości