Flash Light A/S - KUBIK CDM-T

Dyskusje na temat opraw aktualnie dostępnych na rynku wykorzystywanych w oświetleniu wnętrz

Flash Light A/S - KUBIK CDM-T

Postprzez Marcin » 18 listopada 2018, 14:01

Oprawa zakupiona przeze mnie na portalu ogłoszeniowym, gdy przyszła okazało się że miała lampę 70w a nie 35w. Zakupiłem więc lampę OSRAM Powerball HCI-T (942) 35w i wszystko działa bez problemu :) Oprawa również posiadała mocowanie do szyny jednak zostało zdemontowane i został wyprowadzony normalny kabel.

Oprawa wygląda tak:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Foty w akcji:
Obrazek
Obrazek

Foty w akcji bez odbłyśnika:
Obrazek
Obrazek

Foty w akcji na zewnątrz:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A tutaj lampka która siedzi w tej oprawie:
Obrazek
Obrazek
Avatar użytkownika
Marcin
 
Posty: 138
Dołączył(a): 24 września 2018, 21:44
Lokalizacja: Głogów

Re: Flash Light A/S - KUBIK CDM-T

Postprzez latarnik » 18 listopada 2018, 14:14

Jako że najprawdopodobniej działa na osprzęcie elektronicznym i ma znakomite oddawanie barw, nie ma przeciwwskazań żeby używać jej w domu ;)
latarnik
 
Posty: 724
Zdjęcia: 82
Dołączył(a): 19 sierpnia 2012, 19:46

Re: Flash Light A/S - KUBIK CDM-T

Postprzez Marcin » 18 listopada 2018, 14:21

latarnik napisał(a):Jako że najprawdopodobniej działa na osprzęcie elektronicznym i ma znakomite oddawanie barw, nie ma przeciwwskazań żeby używać jej w domu ;)

Najlepsze w tym jest to, że w moim nowym domu (do którego się niedługo przeprowadzę) a konkretnie w moim pokoju mam szynę która jest przystosowana własnie pod taki uchwyt jaki od tego reflektorka zdemontowałem :D
Avatar użytkownika
Marcin
 
Posty: 138
Dołączył(a): 24 września 2018, 21:44
Lokalizacja: Głogów

Re: Flash Light A/S - KUBIK CDM-T

Postprzez latarnik » 18 listopada 2018, 14:34

Jeżeli masz wszystkie części, to w każdej chwili możesz powrócić do systemu "szynowego" ;)
latarnik
 
Posty: 724
Zdjęcia: 82
Dołączył(a): 19 sierpnia 2012, 19:46

Re: Flash Light A/S - KUBIK CDM-T

Postprzez Marcin » 18 listopada 2018, 14:50

latarnik napisał(a):Jeżeli masz wszystkie części, to w każdej chwili możesz powrócić do systemu "szynowego" ;)

Oczywiście, mam. Nie było ich wiele, uchwyt i podkładka z nakrętką. Jenak żeby go zamontować to musiał bym wyprowadzić wyłącznik żeby za każdym razem się nie odpalał ;)
Avatar użytkownika
Marcin
 
Posty: 138
Dołączył(a): 24 września 2018, 21:44
Lokalizacja: Głogów


Powrót do Nowe oprawy oświetleniowe wewnętrzne

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość