Czołem Wszystkim Lampowiczom!!

Coś cisza panuje w tym temacie od prawie 8 m-cy (bez 8 dni). Nie wiem, czy aby czasem już ten temat nie powinien "zlecieć" z forum. A i po mojej ostatniej rozmowie z Michałem vel Famabudem doszedłem do wniosku, że to nasze forum zaczyna przechodzić w status "cmentarny", bo już na większości tematów panuje cisza w wypowiedziach od dłuższego czasu

Ale to tylko takie moje osobiste odczucia

Myślę, że czas najwyższy troszkę ożywić to nasze lampowe forum, bo szkoda pracy adminów, aby się tak miało na darmo zmarnować

Jak tylko się wykuruję i wrócę do pracy po feriach, to postaram się coś sfotografować, jak tylko "wyhaczę" gdzieś jeszcze jakiegoś klasyka rtęciowego, ewentualnie - sodowego, choć w Lublinie, to "ciężka sprawa", bo większość klasyków już "wyleciało" z pejzażu miejskiego wraz z modernizacją. A to, co fotografowałem z Famabudem lub on sam fotografował, to już jest na forum i nie ma sensu się powtarzać. Jak tam kiedy gdzie pojadę z żonką i "wyhaczę" jakieś klasyki (najlepiej - rtęciowe), to postaram się je sfotografować, ale nie obiecuję na 100%. Pozdrawiam i życzę owocnych łowów i skutecznego pozyskiwania rtęciowych klasyków oraz wyładowczych źródeł światła

Niech moc białego światła z klasycznych opraw będzie ZAWSZE z WAMI :) Zapraszam do konwersacji pisemnej lub słownej (jak kto chętny, to namiar na mojego skype'a podam na PW) ;) :)