Strona 141 z 142

Re: Oświetlenie waszych pokoi/mieszkań

PostNapisane: 5 lutego 2020, 23:52
przez DarekG
Fajny ten pokój, naprawdę szacun ;)

Re: Oświetlenie waszych pokoi/mieszkań

PostNapisane: 7 lutego 2020, 23:25
przez OUKS340
Whites86 napisał(a):
Gismot napisał(a):Jaka firma te włączniki produkowała w Polsce? Na zaciskach przyłączeniowych widzę rosyjskie śruby.

Rozdzielnica super wygląda, a cały pokój bardziej przypomina schron (jest klimat) tylko ta klimatyzacja zbyt za nowoczesna ;)

nie sprawdze już tego teraz bo jest zamontowany

Z tego co pamiętam to produkował je FAEL.

Re: Oświetlenie waszych pokoi/mieszkań

PostNapisane: 12 lutego 2020, 23:16
przez Whites86
rozdzielnica ukonczona

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Re: Oświetlenie waszych pokoi/mieszkań

PostNapisane: 13 lutego 2020, 00:04
przez AsXSn
Świetnie!, szkoda, że nie pokazałeś jej od wewnątrz.

Re: Oświetlenie waszych pokoi/mieszkań

PostNapisane: 13 lutego 2020, 01:56
przez Whites86
AsXSn napisał(a):Świetnie!, szkoda, że nie pokazałeś jej od wewnątrz.

nie ma jak, kto przytrzyma mi klapy ? ;)
2 sprawa w srodku tylko przewody kostki łączeniowe, jeden stycznik i pare zwyczajnych oprawek na bezpieczniki Bi, nie ma tam nic konkretnego

Re: Oświetlenie waszych pokoi/mieszkań

PostNapisane: 13 lutego 2020, 07:03
przez matit1
Elegancko

Re: Oświetlenie waszych pokoi/mieszkań

PostNapisane: 13 lutego 2020, 13:03
przez Marcin
Piękna sprawa :)
Chętnie zobaczyłbym to w akcji 8-)

Re: Oświetlenie waszych pokoi/mieszkań

PostNapisane: 13 lutego 2020, 17:04
przez KaszeL
Woltomierze kantują, czy masz aż taką asymetrię napięć?

Re: Oświetlenie waszych pokoi/mieszkań

PostNapisane: 13 lutego 2020, 21:33
przez Beton
Ale czad :shock: Chciałbym mieć takie centrum sterowania w mieszkaniu.

Re: Oświetlenie waszych pokoi/mieszkań

PostNapisane: 14 lutego 2020, 19:34
przez Elektroservice
KaszeL napisał(a):Woltomierze kantują, czy masz aż taką asymetrię napięć?


Faktycznie, na L1 i L3 pokazują 20V więcej niż na L2 :o
Na wyłączonym zasilaniu pokazują idealnie 0V? Bo jeśli nie to pewnie kwestia prawidłowego ustawienia zera :)