Najaktywniejszy użytkownik

Wszystkie sprawy organizacyjne i techniczne forum a także skargi wnioski i inne uwagi do adminów

Re: Najaktywniejszy użytkownik

Postprzez DocBrown » 26 października 2008, 22:18

Musisz nieco przyhamować z pisaniem postów, staraj sie nie pisać postów jednozdaniowych, chociaż czasem inaczej się nie da, nie trzeba przecież komentować każdego wątku jak nie ma się wiele do powiedzenia prawda ?
Powinieneś też zwracać uwagę na prawidłowe nazewnictwo i prawidłową pisownie i stylistykę wypowiedzi, czasami "zjadasz" pojedyncze słowa i trudno się takie posty czyta, nie mówię tego złośliwie, nie zrozum mnie źle. A może masz jakieś problemy z pisownią ?
Jeśli tak, to powiedz o tym, to nic takiego przecież.
DocBrown

Postprzez artuled » 26 października 2008, 22:34

DocBrown napisał(a):Musisz nieco przyhamować z pisaniem postów, staraj sie nie pisać postów jednozdaniowych, chociaż czasem inaczej się nie da, nie trzeba przecież komentować każdego wątku jak nie ma się wiele do powiedzenia prawda ?
Powinieneś też zwracać uwagę na prawidłowe nazewnictwo i prawidłową pisownie i stylistykę wypowiedzi, czasami "zjadasz" pojedyncze słowa i trudno się takie posty czyta, nie mówię tego złośliwie, nie zrozum mnie źle. A może masz jakieś problemy z pisownią ?
Jeśli tak, to powiedz o tym, to nic takiego przecież.

Mam problem z pisownią ponieważ jestem dyselektykiem.
artuled

Postprzez DocBrown » 26 października 2008, 22:37

Trzeba było wcześniej o tym powiedzieć, może wtedy nie doszłoby do takiej sytuacji, skoro jesteś dyslektykiem, to można zrozumieć błędy, niemniej jednak namawiam Cię do tego, żebyś próbował pisać prawidłowo.
DocBrown

Postprzez KaszeL » 27 października 2008, 00:52

artuled napisał(a):Mam problem z pisownią ponieważ jestem dyselektykiem.

To akurat nie jest żadne wytłumaczenie. Obecne oprogramowanie pozwala na kontrolę poprawności dowolnych wypowiedzi pod względem poprawności chociażby ortograficznej. Może warto skorzystać?
Uwaga zły, zły admin. W razie problemów szukaj pomocy u dobrego -> neon44
KaszeL
Site Admin

Zdjęcia: 534

Postprzez artuled » 27 października 2008, 08:19

KaszeL napisał(a):
artuled napisał(a):Mam problem z pisownią ponieważ jestem dyselektykiem.

To akurat nie jest żadne wytłumaczenie. Obecne oprogramowanie pozwala na kontrolę poprawności dowolnych wypowiedzi pod względem poprawności chociażby ortograficznej. Może warto skorzystać?

Właśnie korzystam :!: :arrow: i nie tylko ja robie błędy ,a naj lepiej jak każdy po patrzy na siebie-bez obrazy . :oops:.
artuled

Postprzez FOX » 27 października 2008, 20:01

Nikt nikomu złośliwie nie zwraca uwagi, więc się nie obrażaj z tego powodu :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Właśnie korzystam :!: :arrow: i nie tylko ja robie błędy ,a naj lepiej jak każdy po patrzy na siebie-bez obrazy . :oops:.

To nie jest wytłumaczenie że inni robią również błędy, można zainstalować przeglądarkę www która podczas pisania zaznacza błędy w pisowni, można tekst sprawdzić w programie do pisania o ile ma taka funkcję, wystarczy chcieć..jeżeli masz dysleksję to taki program może bardzo pomóc :)

A ja mam 108 posta i się z tego cieszę :lol: :lol: :lol: .postaram się w tym tygodniu napisać do 150.. :lol:

Myślisz że osoba która ma 150 i więcej postów ma jakieś przywileje, dostaje za to nagrodę :?: nie :!: :?
Ważna jest jakość tych postów bo można mieć 2000000000 postów nic nie wnoszących a można napisać 2 posty zawierają więcej ważnych informacji...
To nie jest wyścig więc staraj się pisać to co jest najważniejsze i na pasujący do wątku temat.
Wątki w których rozmowa jest nie na temat trudno się czyta :idea:

i przypominam że [Przyjmę każdą oprawę uliczną.kontakt:PW].dziękuję.

Najlepiej ustaw sobie taki podpis lub napisz to w odpowiednim wątku :)

No i jeszcze jedna rzecz a dokładniej nazewnictwo :) - na forum mamy dział o nazwie Słownik Pojęć, który warto poczytać.
Jest tam większość pojęć i skrótów.
FOX

Zdjęcia: 0

Postprzez rtęciówka » 27 października 2008, 21:23

Już nie przesadzajcie z tą pisownią ;) Wystarczy używać programu Mozilla Firefox i już jest opcja sprawdzania pisowni -zaraz w okienku edycji posta ;)

A niektórych błędów niestety nie da się tym sposobem ominąć, np. błędy z poniższej wypowiedzi:
artuled napisał(a):Właśnie korzystam :!: :arrow: i nie tylko ja robie błędy ,a naj lepiej jak każdy po patrzy na siebie-bez obrazy . :oops:.

Naj lepiej, po patrzy -jedyny błąd to spacja na środku wyrazu -tego przecież żaden program na czerwono nie podkreśli, więc nie możemy mieć mu tego za złe :)
Pozdrawiam,
Kuba
rtęciówka

Zdjęcia: 498

Postprzez Whites86 » 27 października 2008, 21:30

rtęciówka napisał(a):Już nie przesadzajcie z tą pisownią ;) Wystarczy używać programu Mozilla Firefox i już jest opcja sprawdzania pisowni -zaraz w okienku edycji posta ;)

A niektórych błędów niestety nie da się tym sposobem ominąć, np. błędy z poniższej wypowiedzi:
artuled napisał(a):Właśnie korzystam :!: :arrow: i nie tylko ja robie błędy ,a naj lepiej jak każdy po patrzy na siebie-bez obrazy . :oops:.

Naj lepiej, po patrzy -jedyny błąd to spacja na środku wyrazu -tego przecież żaden program na czerwono nie podkreśli, więc nie możemy mieć mu tego za złe :)

jesli chodzi o błędy ja napisze tak:
czasem celowo je robie pisząc (niemam niewiem) itp wyrazy razem wiem ze pisze sie je oddzielnie ale tak jest mi łatwiej poprostu :P i nawet lepiej to wyglada według mnie ;] tak samo nieuzywam polskich znaków ęąćńitp itd czasem zdazaja sie mi błędy ze wstawie nie ta litere co trzeba ale to tylko dlatego ze starly mi sie dawno wszystkie litery z klawiszy i pisze na pałe :P na klawiaturze zostaly mi tylko liczby :P
I spojrzał Pan na to wszystko i poszedł w.... gdzieś tam
Whites86

Zdjęcia: 5404

Postprzez Luk » 27 października 2008, 21:43

Hehe, to może Whites kup nową klawiaturę, albo flamastrem na starej dopisz brakujące znaki ;]
Pozdrawiam, Łukasz
Luk

Zdjęcia: 765

Postprzez Whites86 » 27 października 2008, 21:48

Luk napisał(a):Hehe, to może Whites kup nową klawiaturę, albo flamastrem na starej dopisz brakujące znaki ;]

flamastrem niemoge bo to czarna klawiatura ;) nic by na niej niebylo widac a do braku liter zdązyłem sie przyzwyczaić :P
I spojrzał Pan na to wszystko i poszedł w.... gdzieś tam
Whites86

Zdjęcia: 5404

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Klub Forum