lumix26 napisał(a):Nawet nie widziałem że Auchan ma neon - robisz mi apetyt muszę sie wybrać też w poszukiwaniu sprawnych neonów
Akurat ten Auchan i Leroy Marlin który jest obok mają neonowe napisy z tym, że zostały wybudowane jakieś 8 lat temu jak nie dawniej. Drugi, nowszy Auchan i Leroy Merlin ma już zwykły napis podświetlany świetlówkami.
Tutaj nie czynne juz neony
kwiaciarnia żonkil, może kiedyś jeszcze zaświeci
neon Galanteria WPTO, widać, że to jeszcze rurki z gwintowanymi elektrodami
Piękne te neony jednak nie chciałbym widzieć co się z nimi stanie gdyby przyszedł grad taki, jak w ostatnim czasie lubi się u nas pojawiać praktycznie rok w rok
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego. Na tym forum łączymy teorię z praktyką. Nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. ;)
W Świdnicy neonu nie uświadczysz. Jeden (wklejałem go tu - Stefan) został sprofanowany. Ktoś wywalił rurki i wsadził węże diodowe. Jedyne neony to Leroy Merlin i chyba Ergoline. Reszta niestety demolka
Każdy lampiarz z forum wie Co zdejmować a co nie Co jest dobre a co złe Każdy lampiarz z forum wie
Każdy lampiarz w domu ma Stateczniki i TUZa Na oprawach tak się zna Wie jak lampa zaświeca