CDM napisał(a):Ta oprawa dostała z kamlota i to nie raz , im była starsza, tył łatwiej ją było zdemolować, bo te stare plastiki kruszały. Z ORO daszki tak łatwo nie spadały, jeśli były odpowiednio założone, a klipsy spoczywały w specjalnie do tego przygotowanych wyżłobieniach w kloszu (myślę tu oczywiście o kloszach mlecznych)
swietlik napisał(a):CDM napisał(a):Ta oprawa dostała z kamlota i to nie raz , im była starsza, tył łatwiej ją było zdemolować, bo te stare plastiki kruszały. Z ORO daszki tak łatwo nie spadały, jeśli były odpowiednio założone, a klipsy spoczywały w specjalnie do tego przygotowanych wyżłobieniach w kloszu (myślę tu oczywiście o kloszach mlecznych)
Dawno temu chcąc zdobyć pierwszą rtęciówkę byłem tak zdesperowany, że wślizgnąłem się na nieczynny slup z ORO. Uderzeniem pięścią zrobiłem dziurę w kloszu jednak nie było w środku LRFa
swietlik napisał(a):
Dawno temu chcąc zdobyć pierwszą rtęciówkę byłem tak zdesperowany, że wślizgnąłem się na nieczynny slup z ORO. Uderzeniem pięścią zrobiłem dziurę w kloszu jednak nie było w środku LRFa
neon44 napisał(a):Mnie tych 203 nie żal. Pełno ich jest. Jestem ciekawy czy są jeszcze produkowane
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość