famabud,to nie jest robota zł1omiarzy tylko jakaś nie znana spółka złomiarzy
Co jak co ale w tym miejscu rozwalili 15 betonowych słupów na których były nowe strady ous400 ,na niektórych słupach były po dwie takie oprawy.Łącznie w ciągu jednej nocy rozwalili 15 słupów i skradli 20 nowych strad

Dziś zrobili jeszcze jeden wybryk na który raczej nie odważył by się zwykły złomiarz-objaśnienie w raz z fotami będzie jutro,znowu nie wiedziałem że zaatakują ...nie miałem cyfrówki

Dodam jeszcze,że Ci cholerni idioci znowu na terenie kopalni rozwalili kilka słupów-fotka będzie jutro.
Naprawdę nikt już niewie czemu ci złomiarze tak "mszczą"się na tych słupach i liniach.Ostatnio pojawiły się nawet plotki że to musi robić ktoś kto ma uprawnienia SEP.Ja tam dokładnie niewiem ale kolega mówił że został posłany ponieważ ktoś poinformował że od słupa aż do lasa jest poprowadzony kabel.Ponoć na jego końcu było...gniazdko hermetyczne

.Widocznie złomiarze podpięli się pod linię oświetleniową bo nie chciało im się ciąć ręcznie złomu

Sam się zdziwiłem bo Pan Bogdan przyniósł...(ponoć kila słupów dalej też było takie podpięcie)

Na kopalni używa się tylko złączek typu elektroobudowa,a takich co na fotce to niema.
naprawdę ktoś ze złomiarzy musi mieć uprawnienia SEP,no chyba że któryś wie co i jak