michal7778 napisał(a):Czemu ta kula jest w połowie czarna?
dominik93 napisał(a):Jorgus tu nie było żadnej kradzieży..Nie widzisz że słupy są nowe a te szczudłą są stare ? jakby doszło do kradzieży to zamontowali by słup na starym szczudle,widać też że wcześniej stał tam słup A-owy.Co do słupów,chyba kretyn by je kradł,nawet spalić to trudno i śmierdzi jak nie wiem co.
dominik93 napisał(a):To współczuje takim ludziom co palą drewno nasycone kreozotem.To jest takie samo świństwo jak azbest,rakotwórcze paskudztwo,ja na odległość czuje ten zapach a wyobrażam sobie jak musi ..pachnąć jak sie to pali..To tak samo jakby ktoś palił opony w kominku,w takim drewnie jest wiecej chemi niż czystego drewna.Domyslam sie ze biora bo zapewne tanie lub za darmo i szybko sie rozpala,ale pozniej skutki tego występują.Mój znajomy z Lublińca miał kolegów co pracowali w PKP przy nasączaniu słupów drewnianych,i żaden nie dożył 60 tki.Problem utylizacji tego swinstwa jest dosc trudny i kosztowny,wiec PKP ,Energetyka itd chętnie sie tego pozbywają.
Jorgus tu nie było żadnej kradzieży..Nie widzisz że słupy są nowe a te szczudłą są stare ? jakby doszło do kradzieży to zamontowali by słup na starym szczudle,widać też że wcześniej stał tam słup A-owy.Co do słupów,chyba kretyn by je kradł,nawet spalić to trudno i śmierdzi jak nie wiem co.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość