XXXJeDXXXX napisał(a):Kilka rzeczy bym dodał, ale nie wiem czy się da
XXXJeDXXXX napisał(a):Kilka rzeczy bym dodał, ale nie wiem czy się da
Whites86 napisał(a):XXXJeDXXXX napisał(a):Kilka rzeczy bym dodał, ale nie wiem czy się da
pisz, wszelkie uwagi sa mile widziane
Whites86 napisał(a):tomm jeśli jest rubryka prąd i jeśli go nie znamy (a tez takie lampy mam, to w pola napięcie czy prąd wpisz 0 , zero sprawi że wpiszesz daną lampe)
JED rubryka ilośc sztuk nie ma sensu bo program wtedy nie zliczy ilości mocy, iloscią jest nadany lampie numer, np. 10158 czyli 158- lampa w kolekcji, jeśli mam kilka takich samych to dopisuje je kolejno jedna po drugiej (możesz wybrać sobie inny sposób kodowania lamp, lub nie robic tego wcale, ja nadaje im numery by nie było żadnych pomyłek, a czemu 5 cyfrowy ? bo mam kilka lamp które już maja na trzonkach jakies 2 czy 3 cyfrowe numery, z 5 cyfrowym się nie pomylę
XXXJeDXXXX napisał(a):Whites86 napisał(a):tomm jeśli jest rubryka prąd i jeśli go nie znamy (a tez takie lampy mam, to w pola napięcie czy prąd wpisz 0 , zero sprawi że wpiszesz daną lampe)
JED rubryka ilośc sztuk nie ma sensu bo program wtedy nie zliczy ilości mocy, iloscią jest nadany lampie numer, np. 10158 czyli 158- lampa w kolekcji, jeśli mam kilka takich samych to dopisuje je kolejno jedna po drugiej (możesz wybrać sobie inny sposób kodowania lamp, lub nie robic tego wcale, ja nadaje im numery by nie było żadnych pomyłek, a czemu 5 cyfrowy ? bo mam kilka lamp które już maja na trzonkach jakies 2 czy 3 cyfrowe numery, z 5 cyfrowym się nie pomylę
Adamie, a czy rozpatrzycie Ra i rok produkcji ?
KaszeL napisał(a):Najprościej będzie, jeśli każdy będzie mógł sobie dodać własną rubrykę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość