Te foty pochodzą z 1995 roku,wtedy w tym pokoju na 12m kw.było 16 opraw ulicznych.Te zdjęcia były zrobione przed likwidacją opraw

CDM napisał(a):No, wiesz, skoro od tego buczenia odpada tynk z elewacji, a sąsiad od tego drżenia zlatuje z tapczanu....mateusz napisał(a):no właśnie ,nie ma to jak stare dobre ,buczące statecznikiAle wielu takie buczenie denerwuje
cieszyn napisał(a):CDM napisał(a):No, wiesz, skoro od tego buczenia odpada tynk z elewacji, a sąsiad od tego drżenia zlatuje z tapczanu....mateusz napisał(a):no właśnie ,nie ma to jak stare dobre ,buczące statecznikiAle wielu takie buczenie denerwuje
- to ja chętnie wezne te oprawę z buczącym dławikiem, ja se bede nim buczał do snu , może też komary odgoni ?
Michal napisał(a):cieszyn napisał(a):....
Cieszyn,mam super oprawę ORZ 7 z super buczącym dławikiem,ciekawe,jakby nagrać i wysłać na Yutube,ale nie wiem jak się to robi
cieszyn napisał(a):Michal napisał(a):cieszyn napisał(a):....
Cieszyn,mam super oprawę ORZ 7 z super buczącym dławikiem,ciekawe,jakby nagrać i wysłać na Yutube,ale nie wiem jak się to robi
NO JASNE !!!! TAK ZRÓB, ale bedzie jazda, musze se to puścić na kolumny, żeby basy dały czadu! A możesz to nagrac kamerą????????????????
Spytaj Neona, on to umie,
(a mnie sie też by przydało, bo mam filmik ruchomego neonu i nie umiem go Wam pokazać)
CDM napisał(a):Wyobraźcie sobie, ze jakaś dziewczyna odgadła, że to, co słyszy, to zapalanie się świetlówek! moze to była...mirror
CDM napisał(a):To jak już jesteśmy przy temacie dźwięków wydawanych przez oprawy..Niedawno w Radiu Eska był konkurs o odgadywaniu dźwięków (może ktoś z Was to słyszał) Wyobraźcie sobie, ze jakaś dziewczyna odgadła, że to, co słyszy, to zapalanie się świetlówek! moze to była...mirror
CDM napisał(a):To jak już jesteśmy przy temacie dźwięków wydawanych przez oprawy..Niedawno w Radiu Eska był konkurs o odgadywaniu dźwięków (może ktoś z Was to słyszał) Wyobraźcie sobie, ze jakaś dziewczyna odgadła, że to, co słyszy, to zapalanie się świetlówek! moze to była...mirror
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość