ousd napisał(a):JA chyba jednak zamówię sobie na zdrowym oświetleniu kompakta Narva Prisma 25w (z magnetycznym statecznikiem

)
Jestem tak wściekły że nie da się tego opisać
Otóż w zeszłym tygodniu zamówiłem sobie tą Narvę, zrobiłem przelew... i teraz będzie najgorsze
Listonosz jeździ oczywiście przed południem

ale zwykłe paczki pocztowe zawsze zostają w sklepie na początku ulicy. Kiedy wziąłem ze sklepu tą paczkę, otworzyłem ją od razu w domu. Była zapakowana w pudełko i owinięta folią podobną do tej z worków na śmieci. Przy rozpakowywaniu usłyszałem, że coś w środku grzechocze

Po wyjęciu z pudełka okazało się, ze to są...
kawałki jednej rurki 
. W pierwszym momencie chciałem iść na pocztę i zrobić tam dziką awanturę, ale powiedzą mi: "Panie kto mi potwierdzi że pan tego nie rozbił"

Na pewno jęsli wyślę e-maila na Zdrowe oświetlenie to odpowiedzą mi tak samo jakby mi odpowiedzieli na poczcie

Kurcze gdybym był w domu to od razu byłby spisany Protokół Szkody a tak to kicha, nie dostanę zwrotu pieniędzy, mam tylko tego rozbitego kompakta którego muszę wywieźć do utylizacji

Ponad 40 zł wyrzucone przez okno...

W sumie też częściowo jestem sobie winny, powinienem wysłać kurierem ale to już byłoby 3/4 wartości tej świetlówki

Oczywiście paczkę niosłem ze sklepu do domu jak relikwie...