famabud napisał(a):A dla mnie to jest prowizornica, brakuje tu tylko przewodów telefonicznych, do tego wszystkie belki nie posiadają blachy zamykającej komorę osprzętu.
XXXJeDXXXX napisał(a):famabud napisał(a):A dla mnie to jest prowizornica, brakuje tu tylko przewodów telefonicznych, do tego wszystkie belki nie posiadają blachy zamykającej komorę osprzętu.
Zrób to lepiej
CDM, nie wiem
famabud napisał(a):XXXJeDXXXX napisał(a):famabud napisał(a):A dla mnie to jest prowizornica, brakuje tu tylko przewodów telefonicznych, do tego wszystkie belki nie posiadają blachy zamykającej komorę osprzętu.
Zrób to lepiej
CDM, nie wiem
Ja bym nic nie modził tylko walną jak juz powiedziałem wcześniej kilka mocnych naświetlaczy MH lub dał hermetyki, nie cudowałbym z deseczkami w takich miejscach bo to jest niebezpieczne i nie spełnia żadnych norm.
XXXJeDXXXX napisał(a):famabud napisał(a):A dla mnie to jest prowizornica, brakuje tu tylko przewodów telefonicznych, do tego wszystkie belki nie posiadają blachy zamykającej komorę osprzętu.
Zrób to lepiej
CDM, nie wiem
Powrót do Klasyczne oprawy oświetleniowe wewnętrzne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości