DoubleSuper8 napisał(a):To jest tak jak u mnie w bloku - jeśli ja nie zgłoszę że spaliła się żarówka np. w piwnicy to nikomu to nie przeszkadza. Kiedyś chyba z miesiąc było ciemno wnerwiłem się i zgłosiłem sąsiad mi dał. Drugi raz też ale dlaczego zawsze ja mam to robic skoro w bramie jest 10 rodzin? Tak samo inne rzeczy typu spieprzony zamek w drzwiach albo ich skrzypienie... jak myślisz kto to smaruje?
Whites86 napisał(a):DoubleSuper8 napisał(a):To jest tak jak u mnie w bloku - jeśli ja nie zgłoszę że spaliła się żarówka np. w piwnicy to nikomu to nie przeszkadza. Kiedyś chyba z miesiąc było ciemno wnerwiłem się i zgłosiłem sąsiad mi dał. Drugi raz też ale dlaczego zawsze ja mam to robic skoro w bramie jest 10 rodzin? Tak samo inne rzeczy typu spieprzony zamek w drzwiach albo ich skrzypienie... jak myślisz kto to smaruje?
norma... kazdy ma to w dupie, ja tez czesto musze wkrecac zarówki w piwnicy czy nawet w windzie bo albo wstawią tam 25W albo jest ciemno przez dluugi czas
DocBrown napisał(a):Whites86 napisał(a):DoubleSuper8 napisał(a):To jest tak jak u mnie w bloku - jeśli ja nie zgłoszę że spaliła się żarówka np. w piwnicy to nikomu to nie przeszkadza. Kiedyś chyba z miesiąc było ciemno wnerwiłem się i zgłosiłem sąsiad mi dał. Drugi raz też ale dlaczego zawsze ja mam to robic skoro w bramie jest 10 rodzin? Tak samo inne rzeczy typu spieprzony zamek w drzwiach albo ich skrzypienie... jak myślisz kto to smaruje?
norma... kazdy ma to w dupie, ja tez czesto musze wkrecac zarówki w piwnicy czy nawet w windzie bo albo wstawią tam 25W albo jest ciemno przez dluugi czas
Bardzo nie lubie światła żarówek, ale uważam że do piwnicy, tymbardziej takiej jak ta Twoja nie potrzeba nic mocniejszego niż 25tka.
elektryk napisał(a):Dobrze jej takMam nadzieję że była już wcześniej uszkodzona
leon0785 napisał(a):Doc słabo dostajesz pałe z wykrzyknikiem za ten wyczyn tylko klosz się rozsypał i nic więcej jak narazie Doc- Malaga 0 - 1![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 0 gości